Flexleasing

En kontrakt til rendyrket nydelse

Leasingperiode fra 1 til 36 måneder

Kun afgift for indregisteret måneder

Ingen begrænsning på antal kilimeter

Flexleasing

Herunder finder du nogle af de mest generelle spørgsmål, når det kommer til de forskellige regler, forbehold og økonomi, når du leaser biler via Automotor und Sport

Flexleasing giver mulighed for at køre i køretøjer på danske plader på en yderst fleksibel måde. Flexleasing var i opstarten mest relevant for dem, der ville køre i sommerbiler, vinterbiler, helårsbiler, i den dyre prisklasse samt mobil-homes og motorcykler, på danske plader. Siden har det udviklet sig til også at kunne anvendes til mindre og billigere køretøjer.

Bilen købes uden den høje danske afgift. Ved indgåelse af kontrakt hos BL Leasing, betaler vi den forholdsmæssige afgift til den danske stat, hvorefter den indgår i Flex- og Splitleasingaftalen. Der betales kun afgift for de måneder, hvor bilen er indregistreret med danske plader.

Også her er fordelene ved Flexleasing store. Leasingtageren belastes ikke likviditetsmæssigt i forhold til, når der betales den sædvanlige høje danske afgift. Typisk erlægges ca. 30 % af den reelle danske værdi – nemlig bilens pris inklusive moms og afgift. Dermed kan man råde over de resterende 70 % til investeringer eller andet.

 Af flere fordele kan nævnes, at man kører i en bil, der kan sælges i hele verden. Det udvider salgspotentialet markant – ikke mindst på de meget dyre biler.

Flexleasingafgiften er altid fast med satser på mellem 0,5 % og 2 %, alt efter bilens alder. Der er de største fordele ved biler, der er ældre end 36 måneder. Hertil tillægges en “rente” til staten som kompensation for at køre på denne ordning. Denne ”rente” fastsættes 1. januar og 1. juli hvert år, og er den *gennemsnitlige udlånsrente fra pengeinstitutter til ikke-finasielle selskaber. Den er per 1.1.2014 3,9%.

  • 1 – 3 måneder: 2 % af vurderet afgift + *rente af restafgift + moms. Estimeret månedlig betaling for kørsel på danske plader er pt. 2,95% inkl. 25% dansk moms
  • 3 – 36 måneder: 1 % af vurderet afgift + *rente af restafgift + moms. Estimeret månedlig betaling for kørsel på danske plader er pt. 1,70 inkl. 25% dansk moms
  • > 36 måneder: 0,5 % af vurderet afgift + *rente af restafgift + moms. Estimeret månedlig betaling for kørsel på danske plader er pt. 1,07% inkl. 25% dansk moms

Tilbagebetaling af afgifter på biler der føres ud af Danmark: her kan ejere af biler, der allerede er på danske plader, med fordel, søge afgift tilbage. Derved undgår man den store nedskrivning, der er på en bil med afgift.

Når man vælger at føre sin bil ud af Danmark og dermed få afgiften tilbage, udbetales 85 % af afgiften på den vurderede handelspris. SKAT beregner et “gebyr” på 15 % for at tilbagebetale denne afgift.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål ved leasing

Kontakt

Telefon

4021 1522

Email Adresse

Info@automotorundsport.dk